Xxl liukulumikengät

Lumikengät parhaaseen hintaan | XXL

lumikengat-ja-vaellussauvat Lumikengät Ja Vaellussauvat – Metsästyskengät Ja Vaelluskengät | XXL

XXL:stä löydät lumikengät markkinoiden parhaaseen hintaan. Valikoimaan kuuluvat tunnetut merkit, kuten Tubbs ja Mackenzie. Valitse omasi!

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta lumikengat-ja-vaellussauvat Lumikengät Ja Vaellussauvat XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Lumikengät Ja Vaellussauvat 30 päivän hintalupauksella.

Lumikengät parhaaseen hintaan – XXL

Lumikengät parhaaseen hintaan | XXL

XXL:stä löydät lumikengät markkinoiden parhaaseen hintaan. Valikoimaan kuuluvat tunnetut merkit, kuten Tubbs ja Mackenzie. Valitse omasi!

Karski 2.0 XL 160 liukulumikengät – Vaeltajankauppa

Retkitukun valikoimasta löydät erilaiset lumikengät sekä liukulumikengät talven retkiin. Lumikenkiä löytyy monilta suosituilta merkeiltä, kuten esimerkiksi …

Pitokarvapohjaiset leveät sukset sopivat erityisesti metsään lyhyen pituutensa vuoksi

Millaisia ovat hyvät liukulumikengät? Erä-lehti vertaili …

Tekniikan Maailma

Liukulumikenkä KARSKI XL 145cm – Eränetti verkkokauppa

Osta Liukulumikenkä KARSKI XL 145cm Eränetti verkkokaupasta. Tutustu tuotteeseen ja tilaa itsellesi KARSKI liukulumikengät!

Testissä Sporten Hunter Liukulumikengät – Sickman

Testissä Sporten Hunter Liukulumikengät

Viime vuosina yleistyneissä liukulumikengissä yhdistyvät osa perinteisten eräsuksien sekä lumikenkien ominaisuuksista. Pitkät perinteiset eräsukset ovat…

Liukulumikengät – Kuntokauppa.fi

Liukulumikengät yhdistävät erähiihdon ja lumikenkäilyn. Sukset ovat normaaleja tunturisuksia leveämmät ja lyhyemmät, ja niiden pohjassa on lisäpitoa tuova ratkaisu. Lumikenkään verrattuna suksen mallinen liukulumikenkä mahdollistaa hiihtävän etenemisen ja jopa mäkien laskemisen.

Lumikengät, eräsukset ja vaellussauvat – Karkkainen.com

Lumikengät, eräsukset ja vaellussauvat | Karkkainen.com verkkokauppa

Lumikengät ja eräsukset ovat välttämättömiä talvivaellusvarusteita

Lumikengät voivat viedä retkeilijän tai seikkailijan paikkoihin, joihin suksilla ei pääse. Eräsukset on suunniteltu pohjoismaisiin runsaslumisiin talviin. Eräsukset mahdollistavat sujuvan etenemisen umpihangessa niin pilkkipaikoille kuin metsästämäänkin. Monikäyttöiset vaellussauvat tukevat lumikenkäilyä ja retkihiihtoa ja ovat näin välttämättömät talvivaellusvarusteet.

Valitse sopivat lumikengät tai eräsukset tarpeesi mukaan
Parhaimmillaan lumikengät ovat mäkisessä ja vaikeakulkuisessa maastossa ja suojan jälkeisellä pakkashangella. Aktiivisilla retkeilijöillä on varmasti monenlaisia lumikenkä-kokemuksia, millaisella säällä ja hangella niistä on eniten hyötyä. Normaalisti kävellen askeleet menisivät helposti hangen läpi tehden etenemisestä erittäin raskasta. Tällaisella säällä hyvät lumikengät ovat mainio etenemisväline, koska niiden pinta-ala riittää pitämään retkeilijän hangen pinnalla.

Lumikengät eivät pärjää hiihdolle etenemisnopeudessa. Eräsuksen pituus on lähempänä kolmea metriä, joten umpihangessakin suksen kärki on hangen pinnalla ja jalkaa pystyy näin helposti liu´uttamaan eteenpäin. Erityisesti alamäissä eräsukset voittaa lumikengät. Lumikengillä retkeilijä pääsee kuitenkin paikkoihin, joihin eräsuksilla ei ole asiaa. Lumikengillä voidaan kiivetä jyrkkiä rinteitä, kiipeillä yli kaatuneiden puiden ja pujotella tiheikössä. Pehmeässä lumessa lumikengät tasoittavat maaston epätasaisuudet ja alamäet muuttuvat näin turvallisemmiksi retkihiihtoon verrattuna.

Ozoom Myhkyri eräsukset 160cm ovat 1,6 kertaa leveämmät kuin normaalit eräsukset. Nämä pitopohjalla varustetut lyhyet eräsukset ovat mainiot jahti- tai metsäsukset ja soveltuvat lyhyytensä vuoksi myös vaikeakulkuiseen maastoon suksien kantavuuden heikentymättä. Liukulumikengät eli leveät ja lyhyet eräsukset yhdistävät eräsuksen ja lumikengän parhaat ominaisuudet. Altai Hok -eräsukset sisältävät X-Trace -siteet ja teräskanttisen suksen pohjassa on kiinteä pitokarva.

Ahkiot soveltuvat monenlaiseen kuljettamiseen lumisessa maastossa
Ahkio on yleensä veneen muotoinen lumessa vedettävä pulkka. Ahkiot kuuluvat oleellisesti hiihtovaellusvarusteisiin. Hiihtovaeltajien ahkiot ovat kevyitä ja niihin sopii arviolta kahden viikon vaelluksen tarvikkeet. Perussääntönä pidetään, että ahkiolla hiihtäjän tulisi voida vetää kuormaa, joka on noin puolet hiihtäjän painosta. Ahkiot soveltuvat mainiosti myös pilkkijöiden ja metsästäjien apuvälineiksi tai pyydys- tai verkkokalastajalle. Pienemmät ahkiot soveltuvat hyvin myös pihapiiriin polttopuiden kuskaukseen tai mäenlaskuun.

Kärkkäisen verkkokaupassa myydään eräsukset, eräsuksen siteet ja laadukkaat eräsauvat laadukkaimmilta tuotemerkeiltä. Verkkosivuilla voit helposti tehdä lumikengät-vertailua ja valita sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Kärkkäisen verkkokaupasta löydät myös asianmukaiset ahkiot ja pulkat sekä lämpimät talvivaellusvaatteet, joiden turvin hiihtovaellus sujuu huolettomasti. Kärkkäisen verkkokauppa palvelee sinua vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Lumikengät, liukulumikengät ja sauvat netistä | Retkitukku.fi

Laaja valikoima lumikenkiä, liukulumikenkiä ja sauvoja suosituimmilta tuotemerkeiltä kuten OAC, TSL, Salewa ja paljon muita. Tilaa nyt: Retkitukku.fi!

Keywords: xxl liukulumikengät, xxl lumikengät, liukulumikengät xxl, lumikengät xxl, liukulumikenkä xxl, xxl lumikengät tarjous, lumikenkä xxl, xxl lumikenkä