Wilma – Täydellinen opas Imatran koululle ja kirjautumiseen (Wilma – The Complete Guide to InSchool in Imatra and Login)

Imatran Wilma on käytännöllinen ja helppokäyttöinen verkkopalvelu, joka mahdollistaa tehokkaan yhteydenpidon oppilaiden, opettajien ja huoltajien välillä. Tämä opas tarjoaa kattavan kuvauksen Wilman ominaisuuksista ja antaa arvokkaita vinkkejä sen käyttöön Imatran kouluissa.

Wilma Imatran kouluissa

Imatralla Wilma on otettu käyttöön kaikissa kaupungin kouluissa. Se tarjoaa monia etuja, kuten reaaliaikaisen tietojen jakamisen ja tiedotteiden vastaanottamisen. Wilma helpottaa myös läksyjen seurantaa, arviointien tarkistamista ja oppilaiden poissaolojen päivittämistä.

Imatran inschool ja Wilma

Imatran inschool ja Wilma ovat integroituneet saumattomasti yhteen. Inschool on koulunhallintajärjestelmä, joka tarjoaa koululle työkalut opetuksen, oppilashallinnon ja resurssien hallinnan hoitamiseen. Wilma puolestaan on täydellinen oppilasviestintäjärjestelmä. Kaksi järjestelmää yhdessä mahdollistavat tehokkaan ja sujuvan päivittäisen toiminnan Imatran kouluissa.

Wilmaan kirjautuminen

Wilmaan kirjautuminen Imatralla on nopeaa ja helppoa. Saadaksesi pääsyn Wilmaan, tarvitset käyttäjätunnuksen ja salasanan. Käyttäjätunnuksen saat koulusta, ja salasanan voit luoda itse ensimmäisellä kirjautumiskerralla. Kirjaudu Wilmaan osoitteessa wilma.imatra.fi ja täytä vaaditut tiedot. Muista pitää kirjautumistiedot turvassa ja muuttaa salasana säännöllisesti.

Wilman tärkeimmät ominaisuudet

Wilma tarjoaa monia käteviä ominaisuuksia, jotka helpottavat arjen sujumista kouluympäristössä Imatralla:

  • Ilmoitukset ja tiedotteet: Wilman avulla saat ajankohtaista tietoa koulusta ja opiskeluun liittyvistä tapahtumista.
  • Oppilastietojen päivitys: Voit päivittää oppilastietoja, kuten osoitetta ja huoltajatietoja, suoraan Wilman kautta.
  • Tuntien seuranta: Näet Wilman kautta oppituntien ajankohdat, kotitehtävät ja opettajien antamat ohjeistukset.
  • Arviointien tarkistaminen: Wilman kautta voit tarkistaa oppilaan saamat arvosanat, palautteet ja kokeiden ajankohdat.
  • Poissaolot: Voit ilmoittaa oppilaan poissaoloista Wilman kautta, ja myös näet oppilaan poissaolohistorian.

Wilma-sovellukset

Wilmaa voi käyttää myös mobiilisovelluksena, joka on saatavilla sekä Android- että iOS-laitteille. Mobiilisovellus tarjoaa samat toiminnallisuudet kuin selainversiokin, ja sen avulla voit pysyä ajan tasalla oppimateriaaleista, uutisista ja muista tärkeistä tiedotteista.

Ota Wilma käyttöön Imatran koulussa

Imatran kaupungin kouluissa Wilma on tärkeä työkalu oppilaiden ja opettajien välisen viestinnän kehittämiseksi sekä tiedon jakamisen helpottamiseksi. Kun opit käyttämään Wilmaa Imatran koulussa, huomaat sen tuovan tehokkuutta ja käytännöllisyyttä arkeen.

“Wilma on todella hyödyllinen järjestelmä, joka helpottaa huomattavasti viestintää koulun ja kotien välillä. Suosittelen kaikille vanhemmille ja oppilaille sen käyttöönottoa.”

– Laura, Imatran koulun huoltaja

Ole avoin uusille mahdollisuuksille ja ota Wilma käyttöön Imatran koulussa. Löydät lisätietoa ja ohjeita Wilman käyttöönottamiseksi koulusi verkkosivuilta tai voit ottaa yhteyttä koulun hallintoon. Onnea oppimiseen ja Wilman hyödyntämiseen Imatralla!

Artiklen Wilma – Täydellinen opas Imatran koululle ja kirjautumiseen (Wilma – The Complete Guide to InSchool in Imatra and Login) har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 20 anmeldelser