Hodorkovski mtv

Mihail Hodorkovski: “Neutraali asema ei Suomea pelasta …

Mihail Hodorkovski: “Neutraali asema ei Suomea pelasta, mutta Nato voisi mahdollisesti pelastaa” – MTVuutiset.fi

2.3.2022 — Mihail Hodorkovski MTV:lle: Suomi ei ole turvassa – “Neutraali asema ei Suomea pelasta, mutta Nato voisi mahdollisesti pelastaa”.

Maanpaossa elävä Putin-kriitikko ja entinen oligarkki Mihail Hodorkovski sanoo Ukrainan taistelevan koko Euroopan turvallisuuden puolesta. MTV:n Asian ytimessä -ohjelman haastattelussa hänellä on vakava viesti Suomelle.

Hodorkovski Putin – MTV Uutiset

Putinin harvinainen päätös perua esiintyminen on paljastava, sanoo Hodorkovski – MTVuutiset.fi

17.12.2022 — Hodorkovskin mukaan Putinilla ei ole nykytilanteessa mitään sanottavaa Venäjän kansalle ja eliitille.

Venäjältä maanpakoon lähtenyt entinen oligarkki Mihail Hodorkovski pitää Venäjän presidentti Vladimir Putinin päätöstä perua vuosittainen lehdistötilaisuus merkittävänä asiana.

Asian ytimessä: Mihail Hodorkovski MTV:lle:”Neutraali asema …

Asian ytimessä: Mihail Hodorkovski MTV:lle:”Neutraali asema ei Suomea pelasta, mutta Nato voisi mahdollisesti pelastaa” – katso maksutta MTV Katsomossa

2.3.2022 — Mihail Hodorkovski MTV:lle:”Neutraali asema ei Suomea pelasta, mutta Nato voisi mahdollisesti pelastaa”. Asian ytimessä, 11min. 2.3.2022.

Mihail Hodorkovski MTV:lle:”Neutraali asema ei Suomea pelasta, mutta Nato voisi mahdollisesti pelastaa”.

Ex-oligarkilta hurja visio MTV:lle: Putin valmis laajentamaan …

4.3.2022 — Ex-oligarkki Mihail Hodorkovski maalasi keskiviikkona MTV:n haastattelussa tummanpuhuvan kuvan Euroopan turvallisuustilanteesta.

Mihail Hodorkovski – Ilta-Sanomat

29.1.2023 — Ex-oligarkilta hurja visio MTV:lle: Putin valmis laajentamaan sotaa muualle Eurooppaan – ”Suomi ei ole turvassa, jos…” Mihail Hodorkovski …

Putinin suututtanut ex-oligarkki MTV:llä: Suomella on kaksi …

Iltalehti

3.3.2022 — Venäjän presidentti Vladimir Putinin kriitikkona tunnettu entinen oligarkki Mihail Hodorkovski kertoi MTV:n Asian ytimessä -ohjelmassa, …

MTV Uutiset on Twitter: “Mihail Hodorkovski MTV:lle: Suomi ei …

Mihail Hodorkovski MTV:lle: Suomi ei ole turvassa – “Neutraali asema ei Suomea pelasta, mutta Nato voisi mahdollisesti pelastaa” …

MTV Uutiset – Maanpaossa elävä Putin-kriitikko ja entinen…

Maanpaossa elävä Putin-kriitikko ja entinen oligarkki Mihail Hodorkovski sanoo Ukrainan taistelevan koko Euroopan turvallisuuden puolesta.

Keywords: hodorkovski mtv