Bauhaus, Jysk ja muut uima-altaat: Opas lasten uima-altaista aikuisten kesäleluihin

Uima-altaat ovat loistava tapa viettää kesän lämpimiä päiviä. Lapsille suunnatut uima-altaat tarjoavat heille mahdollisuuden leikkiä ja kastella itseään samalla kun aikuiset voivat rentoutua terassilla. Tässä oppaassa tutustumme erilaisiin lasten uima-altaisiin sekä vinkkeihin aikuisten kesälelujen valintaan.

Lasten uima-altaat Bauhausilla

Bauhaus on monille tuttu rauta- ja rakennustarvikkeiden myymälä, mutta heillä on myös laaja valikoima lasten uima-altaita. Bauhausilta löytyy erikokoisia uima-altaita, jotka sopivat niin pienille kuin isommillekin lapsille. Voit valita esimerkiksi pienistä 2-3 metrin halkaisijaltaan olevista altaista aina isompiin uima-altaisiin, joissa on liukumäki tai pientä vesiputousta. Lasten uima-altaiden hinnat Bauhausilla vaihtelevat noin 20 eurosta aina 150 euroon asti.

Jysk: laadukkaita uima-altaita kohtuuhintaan

Jysk tulee monille ensimmäisenä mieleen edullisista huonekaluista, mutta heiltä löytyy myös laadukkaita uima-altaita. Jyskiltä voi ostaa esimerkiksi pyöreitä tai suorakulmaisia uima-altaita, joissa on erilaisia teemoja tai värikästä kuviointia. Uima-altaiden hinnat Jyskillä lähtevät noin 30 eurosta ja nousevat noin 100 euroon asti.

Tokmanni tarjoaa edullisia vaihtoehtoja

Tokmanni on suosittu myymäläketju, jolla on laaja valikoima erilaisia tuotteita. Lasten uima-altaat eivät ole poikkeus, ja heidän valikoimastaan löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja. Tokmannilta voi ostaa esimerkiksi perinteisiä pyöreitä tai suorakulmaisia uima-altaita tai hieman erikoisempia merenneito- tai hainmuotoisia uima-altaita. Hinnat Tokmannilla ovat varsin edulliset, ja uima-altaat löytyvät jo noin 20-30 euron hintaluokasta.

Uima-altaat terassille tai pihalle

Jos sinulla on terassi tai piha, jossa haluaisit nauttia uima-altaan tarjoamasta virkistyksestä, on hyvä valita sellainen uima-allas, joka sopii tilaan. Voit valita terassille tai pihalle sopivan uima-altaan esimerkiksi Bauhausilta, Jyskiltä tai Tokmannilta. Muista kuitenkin tarkistaa uima-altaan mitat ja varmistua siitä, että se mahtuu haluamaasi paikkaan.

Vesilelut aikuisille

Aikuisten kesälelut eivät rajoitu pelkästään uima-altaisiin. Voit lisätä vesileikkien hauskuutta valitsemalla erilaisia vesileluja. Bauhausilla, Jyskillä ja Tokmannilla on laaja valikoima vesileluja aikuisille. Voit valita esimerkiksi vesipyssyjä, ilmapatjoja, vesiratoja tai jättikokoisia vesipalloja. Vesilelut voivat tehdä uimisesta entistä hauskempaa ja virkistävämpää.

DIY-hiekkasuodatin uima-altaaseen

Jos haluat pitää uima-altaan veden puhtaana ja kirkkaana, kannattaa hankkia hiekkasuodatin. Hiekkasuodattimet poistavat tehokkaasti roskat ja epäpuhtaudet vedestä. Jos haluat säästää hieman rahaa, voit tehdä hiekkasuodattimen itse. Netistä löytyy useita ohjeita hiekkasuodattimen rakentamiseen kotiin tai mökille. Tämä on loistava projekti, johon voit ottaa lapset mukaan ja samalla opettaa heille hieman käsityötaitoja.

Yhteenveto

Lasten uima-altaat löytyvät useista eri myymälöistä, kuten Bauhausista, Jyskiltä ja Tokmannilta. Näissä myymälöissä on myös laaja valikoima vesileluja aikuisille. Muista valita uima-allas, joka sopii terassille tai pihalle, ja tarkista uima-altaan mitat ennen ostamista. Hiekkasuodatin voi auttaa pitämään uima-altaan veden puhtaana, ja voit jopa tehdä sen itse kotona tai mökillä. Muista aina noudattaa turvallisuusohjeita lasten uima-altaiden ja vesilelujen käytössä.

Artiklen Bauhaus, Jysk ja muut uima-altaat: Opas lasten uima-altaista aikuisten kesäleluihin har i gennemsnit fået 4.3 stjerner baseret på 35 anmeldelser